"Обговорювали найважливіші питання". Зеленський розповів, як минула зустріч з Макроном

"Обговорювали найважливіші питання". Зеленський розповів, як минула зустріч з Макроном

Фото: УНІАН

Атмосфера, за його словами, була теплою.

Після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном кандидат в президенти Володимир Зеленський поділився першими враженнями – за його словами зустріч відбулася у "теплій атмосфері". Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Дуже класна, тепла атмосфера. Я побачив перед собою дійсно лідера об’єднаної Європи", - сказав Зеленський. Він уточнив, "обговорювали найважливіші питання для українського суспільства", зокрема – припинення війни на Донбасі.

Була класна, конструктивна зустріч, я побачив лідера – Зеленський про перемовини із Макроном

Була класна, конструктивна зустріч, я побачив лідера – Зеленський про перемовини із Макроном

Місцеві видання пишуть, що французька влада захотіла більше дізнатися про погляди Зеленського, тому прийняли пропозицію про зустріч. У прес-службі Єлісейського палацу заявили, що жодних офіційних коментарів не буде. У неофіційній розмові сказали, що це була ініціатива українських політиків - прохання про зустріч, тому вирішили прийняти пропозицію, враховуючи важливість України для Європи.

Зазначимо, пізніше у Макрона відбулась зустріч з Петром Порошенком. Також у чинного президента відбулась зустріч з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель. 

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Через тиждень ЦВК офіційно оголосила результати голосування. Згідно з результатами підрахунку 100% бюлетенів, до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко посіла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація