Про готовність і вартість. На "Олімпійському" прокоментували дебати Порошенко-Зеленський

Про готовність і вартість. На "Олімпійському" прокоментували дебати Порошенко-Зеленський

Фото: фото: Юлія Яценко

Стадіон готовий провести дебати кандидатів у президенти, але заявки ще не було.

Заступник генерального директора НСК "Олімпійський" Віктор Анісімов розповів, чи готовий стадіон провести дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Про це він заявив під час прес-конференції на стадіоні, передає корреспондент ТСН.ua.

"До сьогодні ми не отримали жодного офіційного звернення щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійському". Ні від Центральної виборчої комісії, ні від Суспільного телебачення, як організатора дебатів по законодавству, запитів не надходило. Щодо питань про вартість проведення дебатів на стадіоні "Олімпійському". Вартість визначити неможливо тому, що наразі немає технічного завдання, що потрібно для того, щоб належним чином провести дебати", - пояснив Анісімов.

Він зазначив, що всі технічні можливості для того, щоб провести дебати, якщо буде прийняте рішення на вищому рівні, на стадіоні є.

"Якщо буде заявка та буде зустріч з представниками ЦВК, Суспільного телебачення та штабів кандидатів у президенти. Вони мають назвати вимоги для проведення дебатів: технічна підтримка, охорона та наявність глядачів", - заявив заступник гендиректора стадіону.

Анісімов уточнив, що НСК "Олімпійський" залишається аполітичним.

"Ми раді, коли до нас звертаються з проханням про проведення будь-яких заходів, але на комерційній основі", - уточнив він. За його словами, технічно запустити глядачів можливо.

На запитання, чи можливо назвати ціну проведення дебатів на стадіоні, Анісімов відповів: Ні. "Є дуже багато складових, які визначають кінцеву вартість", - пояснив заступник гендиректора "Олімпійського".

Анісімов наголосив, що заявка на проведення дебатів має надійти до 17 квітня, але 19 квітня стадіон буде вільний.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Ввечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента і висунув низку умов. Нещодавно Зеленський опублікував чергове відеозвернення, у якому запросив Юлію Тимошенко стали арбітром зустрічі кандидатів. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

 

 

Дебати Порошенка і Зеленського: свіжі новини президентської гонки

Дебати Порошенка і Зеленського: свіжі новини президентської гонки

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація