Прохання Тимошенко про пом'якшення їй умов ув'язнення розглянуть цього тижня - ЗМІ

Прохання Тимошенко про пом'якшення їй умов ув'язнення розглянуть цього тижня - ЗМІ

Тимошенко попросила пом'якшити їй умови відбування покарання / Фото: tymoshenko.ua

Екс-прем'єр хоче мати необмежену кількість відвідувань й посилок.

Комісія з розгляду клопотань від ув'язнених має розглянути заяву Юлії Тимошенко про пом'якшення їй умов відбування покарання до 19 січня.

"Держпенітенціарна служба підтвердила, що комісія з розгляду клопотань від ув'язнених розгляне питання Тимошенко не пізніше 19 січня", - повідомляє "Сегодня" з посиланням на Державну пенітенціарну службу.

Як повідомив адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк, пом'якшення режиму включає в себе три основні пункти: необмежена кількість відвідувань й посилок, а також можливість виходу у місто з дозволу адміністрації колонії.

"Однак, оскільки лікування Юлії Володимирівни триває, вона просить не про переведення в колонію на більш легкий режим, а про застосування того ж режиму в умовах лікарні, що включає необмежену кількість відвідувань й передач, але виключає можливість виходу у місто", - пояснив він.

Як повідомлялося раніше, на початку січня стало відомо, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко 30 грудня 2013 року попросила керівництво Качанівської колонії полегшити їй умови відбування покарання у зв'язку із закінченням третини строку, до якого вона засуджена.

Повʼязані теми:

Наступна публікація