Протестувальники у Києві вимагають відставки Богдана через його допис про "проплаченість" мітингу

Протестувальники у Києві вимагають відставки Богдана через його допис про "проплаченість" мітингу

Фото: УНІАН

Голова ОП оприлюднив скриншоти на своїй сторінці у Facebook.

Учасники акції "Ні капітуляції" біля Верховної Ради вимагають відставки глави Офісу президента Андрія Богдана, який заявив, що учасників мітингу зібрали за гроші. 

Відповідну вимогу вони озвучили неподалік українського парламенту.

"Наступного тижня ми розпочнемо акції під Офісом президента з вимогою негайної відставки цієї людини (Богдана - ред.). Ця людина такими постами провокує зараз громадянський конфлікт. Вона провокує нас на конфлікт. Ця людина зараз невідомо чиї завдання виконує, кидаючи такі заяви. Біля нього сидить Портнов, який керує вже в ручному режимі судами, який керує ДБР… Для нас це є принципове питання. Якщо Зеленський у своєму ролику сказав, що він чує нас, то хай почує. І це не є якась ефемерна формула, а конкретне прізвище і конкретна вимога. До 14 жовтня ми очікуємо чіткої заяви щодо неприпустимості капітуляції, підтримки всіх позицій, висловлених резолюцією нашого віче, а також відставки Богдана", - заявив із трибуни один із учасників акції.

Також вимогу звільнити Богдана озвучили і в "Русі опору капітуляції", який створили низка відомих політиків та активістів після погодження владою "формули Штайнмаєра".

"Також вимагаємо у президента негайно відправити у відставку Главу Офісу президента Андрія Богдана як людину, що стояла за зривом підписання Угоди про асоціацію з ЄС в 2013 році та за зневагу до громадянського суспільства", - зазначили в спільноті.

Причиною такої вимоги став допис Богдана на його сторінці у Facebook, на якій він опублікував скриншоти, на яких повідомляється про "проплаченість" віче на Майдані Незалежності 6 жовтня.

Скоро хтось дуже переляканий, усе вкрадене роздасть народу)))

Опубліковано Андреєм Богданом Неділя, 6 жовтня 2019 р.

Нагадаємо, 6 жовтня у Києві на Майдані Незалежності зібралися декілька тисяч українців на віче, яке скликали активісти з "Руху опору", що протестують проти підписання Україною формули Штайнмаєра у рамках Мінських угод.

За даними організаторів віча, у нього взяли участь від 25 до 50 тисяч людей. Тим часом поліція Києва повідомляє, що на віче "Ні капітуляції" прийшли близько 10 тисяч українців. Спочатку, учасники віча на Майдані Незалежності у Києві оголосили свої вимоги та пішли до Офісу президента Володимира Зеленського. Після цього, протестувальники пішли до Верховної Ради.

"Ні капітуляції": на Майдані кілька тисяч людей мітингували проти "формули Штайнмаєра"

"Ні капітуляції": на Майдані кілька тисяч людей мітингували проти "формули Штайнмаєра"

Повʼязані теми:

Наступна публікація