Пшонку просять перевірити нове звіряче побиття п'яними міліціонерами сімейної пари

Пшонку просять перевірити нове звіряче побиття п'яними міліціонерами сімейної пари

Пшонку просять перевірити побиття міліцією сімейної пари / Фото: ТСН.ua

На Кіровоградщині двоє п'яних міліціонерів майже одночасно з подіями у Врадіївці жорстоко побили сімейну пару з РФ.

Голова Кіровоградської "Свободи" Олександр Ромащенко просить у Генпрокурора Віктора Пшонки перевірити факт звірячого побиття міліціонерами сімейної пари. Він стверджує, що п'яні силовики побили людей майже одночасно з подіями у Врадіївці, повідомляє Ліга.Новости. Стався напад 1 липня.

"У скандально відомому Голованівському районі, де в 2009 році депутат Лозінський застрелив селянина, скоєно черговий злочин чиновників проти простих жителів. За інформацією, яку має ВО "Свобода", двоє співробітників міліції М. Менчук і С. Надольняк, перебуваючи в нетверезому стані, побили молодого чоловіка і його дружину. Крім того, з жінки були зірвані золоті прикраси. Внаслідок цієї події постраждалі потрапили до районної лікарні з важкими травмами і численними переломами", - повідомила "Свобода".

Політик стверджує, що сам факт нападу замовчують.

"Примітно, що цей напад стався майже одночасно з побиттям і зґвалтуванням мешканки села Врадіївка. До того ж, факт нападу на сім'ю ретельно замовчують на рівні області", - повідомив Ромащенко.

Наразі, обох працівників міліції затримали. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Врадіївці міліціонерів звинувачують у звірячому зґвалтуванні молодої дівчини, а місцеві жителі підняли повстання проти міліції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація