Путін наскаржився Макрону на "недемократичну" та "антиросійську" Україну

Путін наскаржився Макрону на "недемократичну" та "антиросійську" Україну

Фото: kremlin.ru

Господарю Кремля не подобається відсторонення його країни від спостереження за виборами.

Президент Росії Володимир Путін під час телефонної розмови з президентом Франції Еммануелем Макроном висловив скарги на Україну. Згідно повідомлення офіційної прес-служби Кремля, претензії стосувалися відсторонення росіян від спостереження за виборами президента в Україні.

На думку Путіна, зараз відбувається активізація "антиросійської кампанії київської влади" на тлі наближення березневих виборів. "Підкреслено, що дії української сторони, включаючи рішення не допускати на вибори російських спостерігачів, а також відмовитися від організації виборчих дільниць в Росії, суперечать загальноприйнятим демократичним нормам і принципам ОБСЄ", - переповідають зміст висловленого президентом РФ у його прес-службі.

Путін заявив, що про обмін полонених моряків говоритимуть тільки після кримінального розгляду

Путін заявив, що про обмін полонених моряків говоритимуть тільки після кримінального розгляду

Також у Кремлі відзначили налаштованість Путіна для подальшої співпраці з Макроном в українському питанні, зокрема в рамках "нормандського формату". Крім того, президенти обговорили ситуацію в Сирії.

Напередодні помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков визнав, що Російська Федерація допомагала і буде допомагати терористам "Донецької" та "Луганської народних республік". "Ми здатні сприяти у вирішенні ваших проблем. Ще раз підтверджую, що ми будемо продовжувати це робити", - заявив Сурков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація