Рада майже через три місяці після скандалу звільнила Яременка з посади голови комітету

Рада майже через три місяці після скандалу звільнила Яременка з посади голови комітету

Богдан Яременко / Фото: ТСН.ua/Юлія Желонкіна

Рішення підтримали парламентарі.

Верховна Рада під час засідання 17 січня проголосувала за звільнення нардепа Богдана Яременка з посади голови комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

За відповідне рішення проголосували 317 народних обранців. Проєкт постанови №2751 передбачає не лише звільнення  Яременка з посади голови Комітету, а й обрання нового голови - Олександра Мережка від "Слуги народу". 

Сам Яременко написав, що тепер в нього буде більше часу для роботи на окрузі.

"Звичайно ж радий за Олександра Мережка, маю враження про нього як про гідну, фахову і хорошу людину", - йдеться у дописі політика.

Верховна рада нарешті розглянула мою заяву. Тепер більше часу лишатиметься на справи округу. Звичайно ж радий за Олександра Мережка, маю враження про нього як про гідну, фахову і хорошу людину.

Опубліковано Богданом Яременком Пʼятниця, 17 січня 2020 р.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Богдана Яременка викрили на листуванні з повією, з якою він домовлявся про зустріч, і все це відбувалося просто в залі під час пленарного засідання. На фото видно, як Яременко листувався з 32-річною Аліною, яку питав про умови зустрічі. Жінка виклала свої розцінки та описала, які секс-послуги пропонує. Згодом нардеп заявив, що скандал організував він сам.

Ввечері Яременко видалив у фейсбук свій допис і вибачився перед усіма – від дружини до президента.

Після скандалу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія запевнив, що питання про покарання нардепа розглянуть на засіданні фракції і назвав можливі шляхи вирішення ситуації. Ще 1 листопада Яременко повідомив, що написав заяву про складання повноважень голови комітету з зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, однак підтримали її лише зараз. 

Секс-скандал на зло папараці: нардеп Богдан Яременко вибачився за свою витівку

Секс-скандал на зло папараці: нардеп Богдан Яременко вибачився за свою витівку

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація