Рада відправила на доопрацювання Програму дій уряду Шмигаля

Рада відправила на доопрацювання Програму дій уряду Шмигаля

Фото: УНІАН

Депутати від різних фракцій розкритикували роботу Кабміну та розроблений ними документ.

Верховна Рада України 4 червня відправила на доопрацювання Програму діяльності уряду Дениса Шмигаля.

Відповідне рішення підтримали 245 народних обранців.

Зазначимо, що перед голосуванням прем'єр-міністр України Денис Шмигаль звернувся до нардепів, щоб ті відправили Програму на доопрацювання, аби покращити її у співпраці з комітетами ВР. "Важливо не коли, а важливі зміст і якість документа. Важливо, щоб програма відповідала тим викликам, які маємо сьогодні. Важливо, щоб вона була професійно написана, а головне - виконувалась і давала результат, а не залишалася мріями на папері, як це часто бувало. Саме тому ми проситимемо народних депутатів відправити ту програму діяльності уряду, яку винесено на голосування, на доопрацювання", - сказав під час виступу у парламенті Шмигаль.

Варто зазначити, що під час обговорення Програми депутати від різних фракцій розкритикували документ та заявляли про доцільність відставки уряду. Народна депутатка від фракції "Голос" Інна Совсун жорстко розкритикувала Програму діяльності уряду, назвавши її "шкільним рефератом", списаним із Вікіпедії, та "поставила" міністрам "двійку" за роботу над документом. 

Нагадаємо, Програму діяльності уряду прем'єра Дениса Шмигаля було подано до парламенту 13 квітня. Вона складається усього із 9 сторінок, тоді як Програма діяльності попереднього уряду Олексія Гончарука була викладена на близько 100 сторінках. 

Чи допоможе Україні програма уряду з порятунку економіки – досліджував ТСН.Тиждень

Чи допоможе Україні програма уряду з порятунку економіки – досліджував ТСН.Тиждень

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація