Разумков анонсував позачергове засідання Ради

Разумков анонсував позачергове засідання Ради

Фото: УНІАН

Парламент може зібратися наприкінці цього тижня.

У другій половині цього тижня може відбутися позачергове засідання Верховної Ради.

Про це повідомив спікер парламенту Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Я думаю, що цього тижня також буде позачергове засідання Верховної Ради України. Я думаю, що це буде відбуватися ближче до кінця тижня. Можливо, четвер, можливо п'ятниця", - зазначив Разумков.

Голова Верховної Ради уточнив, що проведення позачергового засідання залежатиме від роботи профільних парламентських комітетів - настільки вони підготують відповідні законопроєкти до розгляду.

Нагадаємо, попереднє позачергове засідання Верховної Ради відбулося 30 березня. Тоді нардепи проголосували окремі законопроєкти для боротьби з поширенням нового коронавірусу COVID-19. Інший пакет документів стосувався економічного блоку. Зокрема, закони, які необхідні для отримання кредиту від Міжнародного валютного фонду. У першому читанні був ухвалений законопроєкт про неможливість повернення націоналізованих та ліквідованих банків їхнім колишнім власникам. Нардепи за тиждень встигли внести пропозиції щодо 13 тисяч правок до цього документа. Інший закон ухвалили вже вночі 31 березня в цілому - про відкриття ринку землі. Проте набрання його чинності нині блокують.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація