Разумков скликає позачергове засідання Ради для розгляду закону про покарання за п’яне водіння

Разумков скликає позачергове засідання Ради для розгляду закону про покарання за п’яне водіння

Фото: УНІАН

Нардепи зберуться на друге поспіль позачергове засідання 13 липня.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков скликає ще одне позачергове пленарне засідання парламенту 13 липня.

Відповідне розпорядження з’явилося на сайті Ради.

"Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев’ятого скликання 13 липня 2020 року одразу після завершення позачергового пленарного засідання Верховної Ради України, скликаного відповідно до розпорядження Голови Верховної Ради України від 10 липня 2020 року № 239, на якому розглянути проєкт Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху", - йдеться у документі.

Нагадаємо, 12 липня на Столичному шосе поблизу селища Козин водій "Мерседеса" вилетів на зустрічну смугу, де врізався у "Хюндай". В автівці одразу загинули чоловік, жінка та їхня 8-річна донька. Згодом від травм помер і 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини - 12-річного хлопчика - борються лікарі. 

У крові водія-винуватця Антона Желепи виявили 1,37 проміле алкоголю. "Мерседес" був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Раніше у Мережі з'явилася інформація про минуле чоловіка, який влаштував смертельну ДТП у Козині. Виявляється, що 13 років тому Антон Желепа був засуджений за завдання травм правоохоронцеві, а десять років тому вчинив аварію, у якій загинула жінка. Відсидів три роки. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація