Речниця президента Юлія Мендель звільняється з посади – ЗМІ

Речниця президента Юлія Мендель звільняється з посади – ЗМІ

Фото: УНІАН

Є інформація, що мовляв Мендель більше не буде речницею президента.

 У ЗМІ з'явилася інформація, що речниця президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель йде з посади.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерела.

За інформацією УП, Юлія Мендель більше не буде пресссекретаркою Зеленського і зараз їй шукають заміну. Також, як зазначається, є імовірність, що Мендель залишиться в пресслужбі Офісу президента, але на іншій позиції. 

За інформацією інших ЗМІ, нібито Юлія Мендель сама написала заяву на звільнення. Інші причини і обставини звільнення Мендель наразі не відомі. Утім, зауважимо, що ані на сторінках пресслужби Офісу президента, ані на сторінці Юлії Мендель у Facebook підтвердження цієї інформації немає. 

Читайте також: Юлія Мендель в червні заробила в півтора раза більше, ніж президент  

Як відомо, Юлія Мендель перебуває на посаді спікерки Зеленського від 3 червня 2019 року. Перед цим президент оголошував конкурс, який вона успішно пройшла.

Нагадаємо, в 2019 році навколо Юлії Мендель спалахнув скандал, коли журналіст "Радіо Свобода" Сергій Андрушко хотів поставити Зеленському запитання, але Мендель відштовхнула його. Згодом Мендель пояснила, що журналісти не мають порушувати безпеку першої особи, а також повинні "бути цивілізованими". Після цього вона також заявила, що не тримається за посаду. Крім того, після скандалу прессекретарка президента України Юлія Мендель заявила про те, що на неї обрушилася хвиля цькування. 

А нещодавно Юлія Мендель заявила, що Росія не є монополістом на російську мову, і в Україні є "українська" російська мова. В ОП потім пояснили, що це є її приватна думка.

Що відомо про прес-секретаря Зеленського Юлію Мендель

Що відомо про прес-секретаря Зеленського Юлію Мендель

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація