Речник Пенса спростував чутки про порушення правил службової переписки віце-президентом США

Речник Пенса спростував чутки про порушення правил службової переписки віце-президентом США

Фото: Reuters

Він вважає, що питання підняли політичні суперники Пенса через жорстку критику Гілларі Клінтон.

Віце-президент США Майкл Пенс під час перебування на посаді губернатора штату Індіана використовував свою електронну пошту відповідно до чинних правил. Про це заявив його речник Марк Лоттер.

Таким чином, прес-секретар прокоментував інформацію, про те, що Пенс використовував особисту електронну скриньку для ведення службового листування, яка минулого року була зламана. Про це повідомляє ТАСС.

"Майкл Пенс під час перебування на посаді губернатора Індіани використовував як офіційний, так і особистий поштовий акаунт. По завершенні його повноважень як губернатора він звернувся до незалежного радника з проханням забезпечити архівацію всіх його посилань", - сказав речник віце-президента США.

Також, за словами Лоттера, інформацію щодо використання електронної пошти підняли політичні суперники-демократи Пенса, оскільки раніше він виступав із жорсткою критикою кандидата на пост президента від демократів Гілларі Клінтон за використання нею особистого поштового сервера для службового листування.

Нагадаємо, влітку 2016 року поштову скриньку Пенса зламали хакери, розіславши від його імені фальшиве повідомлення про те, що його пограбували під час турпоїздки на Філіппіни і відібрали гроші, кредитні картки та мобільний телефон.

Пізніше Пенс був змушений вибачитися перед адресатами розсилки і завів собі інший обліковий запис. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація