Реформаторка Хатія Деканоїдзе пророкує крах нинішній владі в Грузії

Реформаторка Хатія Деканоїдзе пророкує крах нинішній владі в Грузії

Деканоїдзе чекає виборів у Грузії

Екс-міністр освіти Грузії чекає виборів в рідній країні.

Екс-міністр освіти Грузії і реформатор Хатія Деканоїдзе, яка назвала Путіна "абсолютною чорною дірою", вірить, що на її рідну країну теж чекають зміни, йдеться у "Світському житті".

Як відомо, нинішнє керівництво не в захваті від того, що Деканоїдзе допомагає українцям. Як розповіла Хатія, перш ніж вона приїхала в Україну, грузинське керівництво вело бесіду з послом України.

"Вони запросили посла України і далеко це ненормальний такий крок, тому що Україна знаходиться зараз у важкому стані. Мені нелегко це говорити, проте вони зовсім не розуміють, що це значить", - прокоментувала реформаторка.

Вона додала, що в Грузії багато чого змінилося після виборів і з приходом нинішньої влади до керування країною. Проте Деканоїдзе впевнена, що у 2016 році все зміниться.

"В Грузії багато чого змінилося після виборів. Коли "Грузинська мрія" прийшла до влади. Олігарх Іванішвілі, ви знаєте, у нас небагато олігархів. У нього десь дев'ять мільярдів, а це щорічний бюджет Грузії. Я думаю, що дуже скоро все зміниться. Я вважаю, що грузинський народ достатньо мудро вчинить, наступить 2016 і в нас все буде інакше", - підкреслила Хатія.

Вона поділилася, що люди, які будували грузинське керівництво, опинилися у в'язниці.

"Декілька кримінальних справ, на того ж екс-президента Саакашвілі. Абсолютно всіх, хто був при владі, допитували", - сказала реформатор.

Нагадаємо, грузинська реформаторка Хатія Деканоїдзе назвала рецепт боротьби з корупцією в Україні.

Хатія Деканоїдзе відверто розповідає про своє нове життя в Україні

Хатія Деканоїдзе відверто розповідає про своє нове життя в Україні

Повʼязані теми:

Наступна публікація