Регіонал прогнозує, що до приїзду лікарів Тимошенко ганятиме у футбол

Регіонал прогнозує, що до приїзду лікарів Тимошенко ганятиме у футбол

Колесніченко вважає, що у Тимошенко може бути "запалення хитрощів"

Вадиму Колесніченку здається, що здоров'я екс-прем'єра покращується тим більше, чим ближче наближаються до неї іноземні лікарі.

Покращення стану здоров'я Юлії Тимошенко напряму пов'язано з приїздом до України іноземних лікарів, які мають долучитися до обстеження стану екс-прем'єра.

Таку думку висловив народний депутат Партії регіонів Вадим Колесніченко, повідомляє офіційний сайт Партії Регіонів.

"За запрошенням України незабаром Тимошенко оглянуть іноземні лікарі. Частина з них вже прибула до України. І чим ближче вони наближаються до Качанівської колонії, за дивним збігом обставин, тим краще себе почуває ув'язнена", - каже Клесніченко.

Колесніченко зазначив, що омбудсмен Ніна Карпачова, "чиї повноваження добігли кінця 7 лютого", сьогодні повідомила про покращення стану Юлії Тимошенко, яка "вже піднялася з ліжка і пересувається без сторонньої допомоги".

"Не здивуюся, якщо іноземні лікарі побачать, як ВІП-ув'язнена грає у футбол", – заявив Колесніченко.

Він вважає рушійною силою таких дивовижних чудодійних змін – острах перед незалежними лікарями, які можуть підтвердити діагноз українських медиків або виявити симуляцію.

"На таку ж псевдо хворобу, як у Тимошенко, іноді хворіють винахідливі діти. Але досвідчені батьки, як і іноземні лікарі, зможуть відрізнити "запалення хитрощів" від запалення легенів", – підсумував депутат.

Повʼязані теми:

Наступна публікація