РФ ні перед чим не зупиниться, якщо на кону будуть стояти її інтереси - Клімкін

РФ ні перед чим не зупиниться, якщо на кону будуть стояти її інтереси - Клімкін

Фото: УНІАН

Він підкреслив, що якщо РФ не зупиниться, то її треба зупинити.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росія вкотре показала, ні перед чим не зупиниться, якщо на кону будуть стояти її економічні або політичні інтереси.

"Всі в ЄС чудово розуміють, що зробивши відкриту агресію проти наших кораблів в Азовському морі і захопивши українських моряків, Росія вкотре показала, що ні перед чим не зупиниться, якщо на кону будуть стояти її економічні або політичні інтереси", - зазначив Клімкін на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

За його словами, якщо РФ не зупиниться, то її треба зупинити.

А з Мюнхену на нас уже чекають у Брюсселі на зустрічі міністрів закордонних справ. Усі у ЄС прекрасно розуміють, що...

Опубліковано Pavlo Klimkin Неділя, 17 лютого 2019 р.

"Сподіваюся, недавні візити міністрів Литви, Естонії, Латвії, Польщі, Данії, Чехії в Маріуполь дали моїм європейським колегам яскраву картину того, наскільки маніакально РФ намагається знекровити Приазов'я", - зазначив міністр.

Він додав, що "дуже легко уявити, що може статися в Балтійському регіоні, якщо Кремль раптом вирішить захистити свій Північний потік-2".

"Тому відповідь Європи повинен бути жорстким: санкції, протидія ПП2 і звільнення українських військовополонених моряків. І в той же час "м'яка" - допомога українському Півдня і Донбасу, який страждає від російської агресії. Але все одно відчутна для РФ", - резюмував міністр.

РНБО ввела нові санкції проти Росії за агресію в Керченській протоці

РНБО ввела нові санкції проти Росії за агресію в Керченській протоці

Нагадаємо, Сенат США має намір ввести нові санкції щодо громадян РФ, причетних до інциденту в Керченській протоці. Законопроект передбачає введення санкцій відносно 24 агентів ФСБ, які вважаються причетними до нападу в Керченській протоці", а також "санкції у відношенні суднобудівного сектора Росії".

Повʼязані теми:

Наступна публікація