Річниця Майданів: Зеленський відеозв'язком переговорив з учасниками трьох українських революцій

Річниця Майданів: Зеленський відеозв'язком переговорив з учасниками трьох українських революцій

Фото: Сайт президента України

Президент досі перебуває на лікуванні.

З учасниками трьох революцій сьогодні, 21 листопада, зустрівся президент України Володимир Зеленський. Щоправда, зробив це відеозв'язком з палати лікарні "Феофанія", де глава держави досі лікується від коронавірусу.

Про це 21 листопада йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На нараді Зеленський закликав не забувати про революції, винести з них уроки і пам'ятати, якою силою в країні володіє народ. Також анонсував, що вже невдовзі влада побудує меморіальний комплекс, присвячений Революції Гідності.

Вже опісля з проханням будувати нову державу, не слухаючи старих політиків, президент звернувся і до всіх українців.

"Є найбільший здобуток, який неможливо заперечити. Це – нова свідомість. І громадян, і влади. Кожен громадянин знає: фраза "Від мене нічого не залежить" – це міф. Разом ми можемо все. Бо ми не будемо мовчати, нас неможливо залякати або зламати. Українці готові боротися за правду і справедливість – навіть ціною власного життя", - сказав Зеленський.

Зазначимо, що через хворобу президент особисто не зміг вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні в центрі Києва. Тож від його імені встановили кошик квітів до пам’ятного хреста на місці загибелі активістів Майдану.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація