Ринг під Радою і дуелі на пістолетах: депутати прокоментували бійку Ляшка і Бойка

Ринг під Радою і дуелі на пістолетах: депутати прокоментували бійку Ляшка і Бойка

Фото: Reuters

Політики вважають, що ця сутичка була далеко не останньою на поточній сесії парламенту.

Народні депутати різнопланово коментували бійку колег Олега Ляшка та Юрія Бойка, котра сталася на погоджувальній раді парламенту в понеділок. Політики традиційно засуджують подібні методи вияви дискусії, однак чоловіки зізнаються, що самі часом ладні захищати свою та державну гідність із кулаками, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Так не б'ють! Це не правильно!", - зі сміхом констатував Юрій Береза. І додав, що сам би залюбки дав здачі. "Є такі речі, які б я не пробачив. Насправді коли пан Мураєв каже, що у нас немає війни – чесно і відверто: коли я його бачу в залі, мені його хочеться тільки набити", - зізнався нардеп. Сам Мураєв назвав понеділкову бійку провокацією. "Мені здається, це була провокація. Ляшко – відомий провокатор. Просто вже дістало", - пояснив він. А для виходу енергії запропонував встановити біля Ради ринг. "Краще надворі зробити, погода поки дозволяє – нехай б'ються на здоров'я", - сказав він. "Може, ми краще перестріляємо один одного? Я стріляю добре", - запропонував Вадим Рабінович.

Бійцівський клуб у ВР: нардепи розповіли про досвід бійок з колегами

Бійцівський клуб у ВР: нардепи розповіли про досвід бійок з колегами

Не сприйняв бійку всерйоз нардеп Єгор Соболєв. "Я вчора бачив виставу для виборців", - заявив він. А його колега "козак" Гаврилюк вважає, що для справжнього з'ясування стосунків потрібно знаходити не публічні місця. "Якщо на мене наговорив той чи інший чиновник, якщо він мене облив брудом – для цього у Верховній Раді є дуже багато укромних місць, де немає відеокамер. Спіймав того депутата, дав йому так, що мама не горюй – і все", - розповів він.

"Ну, це ж не перший рік і не перший раз! Попереду в нас іще дуже багато бійні буде. Я все життя носила бинти, зеленку. І сьогодні в мене є нашатирний спирт, бинти, тому що і голови замотувала, і рани промивала. Раніше билися – ще як билися, ще крутіше", - коментує ситуацію депутат Бахтєєва. Її колега по парламенту Логвинський вважає, що депутатам потрібно насправді визначатися, хто вони і куди прийшли. "Як правило, б'ються ті люди, які битися не вміють. Ти маєш визначитися: ти боєць чи ти парламентарій", - каже він. І пропонує виховувати порушників тими самими засобами: побиттям. "Шурік, це ж не наш метод – але що робити", - сміється він.

Як повідомлялося, депутатський поєдинок на погоджувальній раді парламенту погодився прокоментувати двічі чемпіон Європи з боксу Володимир Вірчис. На його думку, Бойко переміг Ляшка з "сухим" рахунком 4:0.

Кореспондент ТСН Дарія Счастлива

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація