РНБО ухвалив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму

РНБО ухвалив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму

Ілюстрація / Фото: УНІАН

Йдеться про розвиток системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

На засіданні Ради національної безпеки і оборони було ухвалено концепції забезпечення контррозвідувального режиму та розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, - пише сайт Ради.

"На засіданні РНБО України було розглянуто та ухвалено Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні і Концепцію реформування та подальшого розвитку системи управління державою в умовах надзвичайного стану і в особливий період", - йдеться у  повідомленні.

 

Турчинов наголосив, що з огляду на безпекову ситуацію, пріоритетами є "виконання Національної розвідувальної програми на 2016-2020 роки, посилення контррозвідувального захисту та боротьба з тероризмом і диверсійною діяльністю". Серед пріоритетів - і реалізація державної політики у сфері кібербезпеки, виконання заходів з розвитку та модернізації спеціального зв'язку та захисту інформації.

Нагадаємо, що раніше президент України Петро Порошенко під час засідання РНБО заявив: "Ми здатні стримувати російського агресора, який має найсильнішу армію на континенті, яка за чисельністю в п'ять разів більша за нашу, а військовий бюджет якої у окремі роки перевищував наш у 16 разів". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація