Росія оголосила Парасюка в міжнародний розшук

Росія оголосила Парасюка в міжнародний розшук

Фото: УНІАН

Його звинувачують у нападі на консульство РФ.

У Головному слідчому управлінні Слідчого комітету Російської Федерації оголосили, що звинувачують народного депутата Верховної Ради Володимира Парасюка, зокрема, в нарузі над прапором РФ.

"До нападу в березні 2016 року на Генеральне консульство Російської Федерації у Львові і наруги над Державним прапором Російської Федерації причетний народний депутат Верховної Ради України 8-го скликання Володимир Парасюк", - йдеться в повідомленні.

Також в РФ заявили, що громадяни України Володимир Романцов, Олексій Бакай та Володимир Назаренко причетні до нападу 2014 року на посольство Російської Федерації в Києві. Вони "брали активну участь в умисному псуванні майна російської дипмісії, а останній також брав участь у нарузі над Державним прапором Російської Федерації".

"Зазначені особи оголошені в міжнародний розшук, і за клопотанням слідства судом щодо них заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту", - йдеться в повідомленні СК.

Раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ України звернулося до Інтерполу з проханням заборонити інспіроване російською стороною "політичне переслідування" екс-прем'єра Арсенія Яценюка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація