Росії невигідно закінчувати війну на Донбасі – Кривонос

Росії невигідно закінчувати війну на Донбасі – Кривонос

Фото: УНІАН

Москва не зацікавлена у сильній Україні.

Росії невигідно закінчувати війну на Донбасі і вона не зацікавлена у сильній Україні.

Про це заявив заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос, передає прес-служба відомства.

Він зазначив, що Росії "категорично невигідно повертати території і закінчувати війну, яка, за їх планом, має тривати якомога довше».

"Якщо розглянути перспективу, РФ не зацікавлена у сильній Україні. Мета військового керівництва Росії полягає у тому, щоб повернути статус наддержави. Для цього їм необхідно повернути у лоно колишньої Російської імперії, а зараз імперії Путіна, 40 мільйонів слов'ян", - сказав Кривонос.

Нагадаємо, 24 квітня президент Росії Володимир Путін своїм указом спростив процедуру надання російського громадянства жителям самопроголошених так званих "ДНР" і "ЛНР". Українські дипломати висловили рішучий протест проти цього. Президент Петро Порошенко виступив із терміновим зверненням щодо цієї ситуації. Дії РФ засудили і в штабі переможця президентських виборів Володимира Зеленського. В українському уряді закликали мешканців окупованих територій не приймати російські паспорти.

Путін націлився роздавати паспорти РФ за спрощеною процедурою усім українцям

Путін націлився роздавати паспорти РФ за спрощеною процедурою усім українцям

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація