Розкол у Радикальній партії: обурені партійці назвали Ляшка "клоуном"

Розкол у Радикальній партії: обурені партійці назвали Ляшка "клоуном"

Крадькома виключені Ляшком із партії "радикали" назвали свого лідера "клоуном"

Ляшко тайкома виключив з партії все колишнє керівництво вінницького осередку політсили.

У Радикальній партії Олега Ляшка стався розкол. Один з найпотужніших обласних осередків цього утворення звинуватив свого колишнього лідера в маніпуляціях, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Вінничани, що входили до партії Ляшка, обурені діями свого керівника, адже він без їхнього відома виключив їх з партії.

На відео, яке виклали в мережу колишні радикали, вони нарікають, що перед президентськими виборами навесні, повіривши Ляшкові, агітували людей голосувати за нього. Працювали, переконують, безкоштовно. Але після виборів, твердять, радикал жодного разу не зустрівся з ними й навіть не зателефонував.

Не можуть змиритися колишні прихильники Ляшка й з тим, що добровольчого батальйону, який він нібито створив і рекламував – не існує.

"Ні Радикальна партія, ні батальйони не набирали людей. Ні одна людина на сьогоднішній день - нема підтвердження, що вона попала в той батальйон. Це фарс. Насправді нічого того не відбувається і нічого того нема! Просто клоун, який виступає на публіку", - заявив колишній голова виборчого штабу Ляшка у Вінниці Олександр Мазур.

Нині колишні очільники вінницького міського й обласного осередків партії Ляшка, зневірившись добитися справедливості, просять людей просто не підтримувати цього кандидата на майбутніх виборах.

"Він продав вінницький осередок вінницьким олігархам за серйозні гроші, нас виключив з партії. Керівництво обласного і міського осередку. Так що, люди добрі, думайте гарно, якщо будете поступати в партію до Ляшка", - попереджає колишній голова обласного осередку Радикальної партії Ляшка у Вінниці Володимир Мисецький.

Як уже повідомлялося, Ляшка просять пояснити появу "липової" волонтерки в топ-10 списку Радикальної партії.

Вінницький осередок партії Ляшка звинуватив свого лідера в маніпуляціях

Вінницький осередок партії Ляшка звинуватив свого лідера в маніпуляціях

Повʼязані теми:

Наступна публікація