Румунська депутатка, яка запропонувала "анексувати частину України", знову оскандалилась (відео)

Румунська депутатка, яка запропонувала "анексувати частину України", знову оскандалилась (відео)

Депутатка румунського парламенту Діана Шошоаке.

Депутатка Діана Шошоаке влаштувала сцену у парламенті Румунії.

Депутатка румунського парламенту Діана Шошоаке, яка у березні 2023 року подала до парламенту законопроєкт, який вимагає "анексії Румунією територій України", знову відзначилась провокоційною заявою.    

Цього разу у залі парламенту вона вигукнула: "Слава Москві!".

Під час свого виступу депутатка була невдоволеною тим, що порядок денний засідання надали невчасно, а посилання на документи, які повинні були обговорюватися, не відкривалися.

"Ці документи не мають реєстраційного номера. Вони надійшли до нас о 12 годині. Нам тільки о 12:00 прийшло оголошення, що в порядку денному будуть якісь теми, а коли ми відкриваємо, подивіться, що з'являється. 404 каталог файлів не знайдено. За що будемо голосувати?" - обурилася Шошоаке.

У відповідь на її невдоволену промову інший депутат порадив змінити VPN, тому що він "на московському режимі і тому не працює", натякнувши на зв'язок Шошоаке з Кремлем. 

Від таких слів Діана Шошоаке не змогла себе стримати і без розбору почала кричати про Путіна, Москву, Сенат, а в кінці сказала "Слава Москві!".

"Враховуючи, що ноутбук належить Сенату, а вхід здійснюється по WI-FI палати депутатів, це означає, що ця палата депутатів безпосередньо пов'язана з Путіним, а VPN – з Москви. Отже, Сенат обдурив. Сенат – путінський. Це путінський ноутбук з путінським VPN, з путінським WI-FI. Так? Слава Москві!" – заявила Шошоаке.

Нагадаємо, за даними ISW, військове командування РФ намагається переконати Путіна перейти до оборони.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація