Саакашвілі отримав офіційний дозвіл перезимувати в Україні

Саакашвілі отримав офіційний дозвіл перезимувати в Україні

Фото: УНІАН

Екс-президент Грузії нині не має громадянства.

Позбавлений українського громадянства екс-президент Грузії і колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі може законно перебувати в Україні всю зиму, до 1 березня 2018-го.

Відповідний дозвіл він отримав від Державної міграційної служби й виклав його фото у Facebook.

"Дуже ввічливі співробітниці міграційної служби видали мені довідку про подовження терміну законного перебування в Україні ще на три місяці, при цьому навіть люб'язно пригостили чаєм. Одночасно залишається загроза - СБУ отримала ухвалу щодо обшуку моєї квартири та службових приміщень у справі про державний переворот. Стеження за мною і моїми найближчими соратниками в останні дні, на око, подвоїлося, і про розпорядження Порошенка я вчора вже розповів", - зазначив Саакашвілі.

Дуже ввічливі співробітниці Міграційної служби видали мені довідку про продовження терміну законного перебування в Украї...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 30 листопад 2017 р.

Нагадаємо, Саакашвілі позбавили громадянства наприкінці липня, коли він був за межами України. Сам політик повернувся 10 вересня. Він в'їхав на територію України через КП "Шегині", що у Львівській області, хоча збирався зробити це через КП "Краковець". Кордону він дістався автобусом та перетнув його незаконно разом із 60 особами. Деякі з них застосовували силу щодо прикордонників. Суд визнав політика винним у незаконному перетині українського кордону та зобов'язав заплатити штраф.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація