Саакашвілі пов'язав поведінку Авакова з розслідуванням корупції на ОПЗ

Саакашвілі пов'язав поведінку Авакова з розслідуванням корупції на ОПЗ

Саакашвілі вважає, що Аваков має сидіти у в'язниці. / Фото: УНІАН

Голова МВС облив водою губернатора Одеської області.

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі вважає, що голова МВС Арсен Аваков жбурнув у нього склянкою з водою через розслідування на Одеському припортовому заводі.

Про це Саакашвілі заявив Українській правді, коментуючи інцидент з Аваковим.

"Таку реакцію з боку команди прем'єра пов'язую з розслідуванням на ОПЗ. Тому що це дуже велика корупційна схема, в якій замішані інтереси депутатів "Народного фронту" Сергія Пашинського, його бізнес-партнера Сергія Тищенка, а також нардепа Миколи Мартиненка", - заявив голова Одеської ОДА.

"Але це мене не зупинить. Я думаю, що буде проведене незалежне розслідування", - додав він.

Саакашвілі сказав, що під час виступу на засіданні Ради реформ розповідав про реформу держпідприємств, про нераціональність ідеї об'єднання держпідприємств у холдинги, а також про корупцію на Одеському припортовому заводі.

За словами голови Одеської ОДА, Аваков після того говорив, що Саакашвілі не емоційно виступає, почав ображати і порушив питання Уралхіму.

Губернатор Одеської області запевняє, що не знає, що таке Уралхім, не знає і не зустрічався з російським олігархом, про якого казав Аваков.

"Тоді ж Аваков почав матюкатися і ображати. Президент просив, щоб в його присутності не матюкалися ", - додав Саакашвілі.

За його словами, під час сварки голова МВС жбурнув стакан, але той пролетів повз людей і вода потрапила на одяг.

"Я нікого не ображав, не лаявся у відповідь на образи, говорив тільки, що Аваков і Яценюк - злодії, і що Аваков має сидіти у в'язниці", - додав він.

Нагадаємо, 14 грудня під час засідання Національної ради реформ міністр внутрішніх справ Арсен Аваков облив водою голову Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі. За словами голови МВС, він зробив це у відповідь на образи з боку Саакашвілі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація