Саакашвілі зібрав мітинг у центрі Києва і закликав до перевиборів

Рух вулицею Грушевського перекрили. 

У центрі Києва поруч із пам'ятником В'ячеславу Чорноволу відбувається акція "Руху нових сил" за ініціативи колишнього глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.

Через мітингу на Грушевського перекрито рух транспорту. На акцію зібралися кілька тисяч людей, пише "Українська правда". На сцені окрім Саакашвілі були присутні екс-заступниця глави Одеської ОДА Юлія Марушевська та екс-голова Нацагентства з питань держслужби Денис Бродський.

Серед присутніх багато молоді та пенсіонерів. У руках учасники тримають національні прапори та прапори ЄС, також у натовпі можна бачити прапори партії "5.10".

Зі сцени Саакашвілі закликав показати "червону картку" Верховній Раді та провести перевибори.

Також політик заявив, що влада його боїться і намагається випровадити з країни.

"Мене ненавидять, бо я знаю, як перебороти корупцію, як розхитати їхній картковий будинок. Вони бояться мене, бо я не мовчу", - сказав він.

Нагадаємо, 7 листопада, Саакашвілі оголосив про свою відставку. Він наголосив, що президент України Петро Порошенко не дотримується своїх обіцянок, а Адміністрація президента просуває на місця голів районних адміністрацій старих корупціонерів.  11 листопада він зібрав у Києві прес-конференцію і оголосив про створення своєї партії.

Експерти назвали можливі причини і наслідки відставки Міхеіла Саакашвілі

Експерти назвали можливі причини і наслідки відставки Міхеіла Саакашвілі

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація