Савченко поведе на вибори до ВР власну партію – сестра

Савченко поведе на вибори до ВР власну партію – сестра

Фото: УНІАН

Сестра нардепа говорить про якісну програму нової політсили.

Звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко планує брати участь у виборах до Верховної Ради восени цього року. Про це заявила сестра політика Віра Савченко, повідомляє Громадське.

Зі слів родички, нардеп балотуватиметься на чолі власної політичної сили, котра вже має свою програму. "Якщо Надія заявила про зміну політичної системи, її за це запроторили за ґрати, але її розтягнули на цитати і не цитував тільки лінивий, то я думаю, це якісна програма", — сказала Віра Савченко.

Суд відпустив з-під варти Надію Савченко та Володимира Рубана

Суд відпустив з-під варти Надію Савченко та Володимира Рубана

За її словами, вже відкрито рахунок цієї політичної сили. "Рахунок партії був відкритий за добу", — зазначила вона та пояснила, що до ВР подано законопроект щодо зниження кошторисного бар’єру для партій, який наразі складає 4,9 млн гривень. "Вони українцям кинули, що ми знижуємо відсотковий бар’єр, а про кошторисний вони нам нічого не сказали. А гроші в них усіх є. Законопроект зареєстрований, сподіваюся, знайдуться охочі за нього голосувати в Раді, а далі будемо діяти", — пояснила сестра Надії Савченко.

Раніше речниця нардепа Тетяна Проторченко розповіла, що звільнена з-під варти депутат планує повернутися до роботи у Верховній Раді. Сама Савченко заявила, що буде боротися, аби себе виправдати, та пообіцяла приходити на судові засідання і нікуди не тікати.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація