СБУ не забула привітати колишніх колег в анексованому Криму з "днем зрадника"

СБУ не забула привітати колишніх колег в анексованому Криму з "днем зрадника"

Фото: УНІАН

25 березня – професійне свято працівників Служби безпеки України.

Служба безпеки України опублікувала відеоролик "Пам'ятаємо про зрадників", героями якого стали деякі колишні співробітники ГУ СБУ в Автономній Республіці Крим, які зрадили присязі й перейшли на службу в ФСБ РФ.

Ролик з'явився на каналі СБУ в YouTube напередодні професійного свята співробітників СБУ, - пише "Українська правда". "25 березня – професійне свято працівників Служби безпеки України, які самовіддано протистоять агресії російської Федерації. Але є співробітники, які у відповідальний для країни час зрадили військовій присязі і перейшли на бік ворога", – йдеться у титрах на початку ролика. На відео зображені співробітники кримського СБУ під час їх служби у відомстві до анексії півострова.

У другій частині ролика вони з'являються у якості співробітників російських силових відомств, під час репресій проти Меджлісу  та мешканців Криму, які живуть в умовах окупації, обшуків на кримськотатарському каналі ATR. "Це лише мала частина зрадників, але ми пам'ятаємо всіх", - наголошує СБУ. В кінці відеоролика СБУ вітає всіх своїх колишніх співробітників з "16 березня – днем зрадника!".

Нагадаємо, що раніше російська влада пропонувала обміняти українську льотчицю Надію Савченко на шляхопровід в окупований Крим.

Про це розповів радник голови СБУ Юрій Тандіт.

За його словами, йому про це відкрито говорила людина, близька до Кремля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація