СБУ та "айдарівці" ліквідували групу розвідників-диверсантів з військовим спорядженням РФ

СБУ та "айдарівці" ліквідували групу розвідників-диверсантів з військовим спорядженням РФ

Посвідчення "Всевеликого війська Донського" / Фото: СБУ

Бойовики коректували вогонь артилерійських гармат по позиціях сил АТО та мирних кварталах.

Спецгрупа контррозвідки СБУ спільно з бійцями батальйону "Айдар" ліквідували розвідувально-диверсійну групу з "ЛНР", яка коректувала вогонь артилерійських гармат та мінометних розрахунків терористів по позиціях сил АТО та мирних кварталах.

Як повідомили у прес-службі СБУ, в одного з бойовиків, члена групи так званого "Всевеликого війська Донського", знайдено військове спорядження російського виробництва, що належить МО РФ, в/ч 55472.

"Це підтверджує відповідний формуляр з печаткою військової частини. За оцінкою фахівців, знайдене спорядження – артилерійська панорама ПГ-1М, використовується для наведення артилерійських гармат при стрільбі прямою наводкою із закритих позицій", - зазначили спецслужби.

Крім того, у бойовика були знайдені таблиці коректування вогню та інша документація, яка вкотре підтверджує участь Росії у підтримці терористів, що орудують на території Луганщини.

Як вже раніше повідомлялося, на Полтавщині затримали чоловіків, які гроші для бійців АТО витрачали на диверсійну діяльність.

Повʼязані теми:

Наступна публікація