"Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться": у Раді нардепи влаштували штовханину (відео)

"Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться": у Раді нардепи влаштували штовханину (відео)

Фото: Сергій Швець

Сутичка виникла між нардепами під час обговорення погрому Банкової.

У Верховній Раді під час позачергового засідання 30 березня, коли виступала очільниця фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко, між парламентарями сталася сутичка. Поштовхалися депутати від "Євросолідарності" і "Слуги народу", коли обговорювався погром Офісу президента під час протесту на підтримку Сергія Стерненка.

Відео інциденту поширив нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко.

Як виявилося, пересварка почалася через те, що нібито нардеп від "Слуги народу" Сергій Швець повернувся до спікерки Геращенко спиною, а нардеп від "Євросолідарності" Михайло Бондар його розвернув. Після цього інший депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук намагався втрутитися в ситуацію, але у відповідь Бондар штовхнув Камельчука, який сказав: "Я тебе зараз хлопну...".

Бондар відповів: "Це я тебе зараз хлопну. Ще раз ляснеш і я тебе хлопну, с***а, борода обсиплеться".

На відео чутно, як один із нардепів каже: "Це провокація". Також у конфлікт втрутився п'ятий президент Петро Порошенко, котрий звинуватив Швеця, що той мовляв прийшов до Ради у нетверезому стані.

"І приберіть цю випившу, п'яну морду. Зробіть йому алкогольне тестування. П'яна морда приходить до парламенту", - вигукує Порошенко.

Своєю чергою, у Facebook Сергій Швець заявив, що його зацькували і спростував всі звинувачення щодо алкогольного сп'яніння. Нардеп додав, що здав тест на алкоголь, і щойно будуть результати пообіцяв їх оприлюднити.

"Учорашній день став шаленим! Порохи почали, як зазвичай, брехати з трибуни, а після того, як я показав Порошенкові його цитату з Путіним:"Жму руку, обнимаю!" члени фракції почали цькувати мене особисто. Булінг ін рада ін екшн. Домовилися до того, що я нетверезий. Аби припинити базарні балачки, сам пішов у лікарню та здав аналізи. Днями будуть результати, одразу оприлюдню для вас", - написав Швець.

Водночас у коментарі  PavlovskyNews Євген Шевченко, який і поширив відео пересварки, заявив, що, мовляв, Порошенко заспокоював депутата своєї фракції.

У Раді нардепи влаштували штовханину під час засідання

У Раді нардепи влаштували штовханину під час засідання

Нагадаємо:

  • У Верховній Раді після розгляду питання щодо ринку землі "свободівці" побилися зі "слугами народу"
  • Розгляд земельних законів у Раді. Нардепи влаштували штовханину та не дозволили виступити Милованову 
  • Нардепи посеред ночі влаштували штовханину в Раді: Кива махав руками, а Тимошенко розкидала документи 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація