Ш - шизофренія: Філатов став на захист нового очільника поліції у Дніпропетровській області

Ш - шизофренія: Філатов став на захист нового очільника поліції у Дніпропетровській області

Фото: УНІАН

Коментаторів у соцмережах, які обурилися призначенню, він назвав "фейсбучним плем'ям".

Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував обговорення у соціальних мережах призначення нового очільника поліції у Дніпропетровській області.

Про це він написав у Facebook.

"Ш - шизофренія. Шизофренія - це тоді, коли одні і ті ж люди вимагають повернути в Дніпро Коломойського і Корбана, щоб навести в області порядок і тут же обурюються призначенням на УВС генерала Глуховері, який наводив з ними в області порядок в 2014 році. Гей, фейсбучне плем'я, вам не здається, що ви вже остаточно деградували?", - зауважив Філатов.

Він додав, що у Глуховері є джип та земельна ділянка. Також Філатов побажав йому успіху, мовляв, 2014 року теж не було легко.

Раніше повідомлялося, що виконувачем обов'язків керівника поліції у Дніпропетровській області з громадської безпеки призначено керівника патрульної поліції міста Дніпра Володимира Богоноса. 

Нагадаємо, 9 травня в Дніпрі сталася бійка між "тітушками" і ветеранами АТО: все це відбувалося на очах у поліції. Конфлікт через заборонену символіку виник спочатку з соціалістами і загострився після того, як колоною рушили представники "Опозиційного блоку". Невідомі розпилили сльозогінний газ. А потім у бійку втрутився супровід народного депутата Олександра Вілкула - у всіх були однакові помаранчеві наклейки на одязі. Українські активісти стверджують, що співробітники поліції допомагали бити їх разом з "тітушками".

Після заворушень глава МВС Арсен Аваков підписав наказ про звільнення з посади начальника управління поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, начальника міського управління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила і відповідних заступників із забезпечення громадської безпеки.

За інформацією генпрокурора, у Дніпрі у райвідділі поліції перебуває 12 "тітушек", які брали участь у зіткненнях із ветеранами АТО під час Дня перемоги над нацизмом.

На посаду керівника Дніпропетровської обласної поліції призначено Віталія Глуховерю

На посаду керівника Дніпропетровської обласної поліції призначено Віталія Глуховерю

Повʼязані теми:

Наступна публікація