"Шо ти надєлал, с*ка, застрелися". ЗМІ зняли розлюченого Мосійчука в суді над Коханівським

"Шо ти надєлал, с*ка, застрелися". ЗМІ зняли розлюченого Мосійчука в суді над Коханівським

Фото: УНІАН

Наразі невідомо, що саме стало причиною агресивної поведінки народного обранця.

Журналісти зафіксували суперечку між нардепом від "Радикальної партії" Ігорем Мосійчуком та конвоїром у Святошинському райсуді.

На відео Мосійсчук обурено звертається до нього, питаючи, що той накоїв. Нецензурно висловлюючись, депутат викрикує конвоїру, щоб той застрелився.

Раніше сьогодні спецпризначенці штурмували Святошинський районний суд, під час чого побили двох журналістів та двох затримали. Також до поліції доправили 30 активістів, які прийшли на захист керівника добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського.

Учора, 23 жовтня, Святошинський суд міста Києва мав обрати запобіжний захід для керівника добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського, якого підозрюють у стрілянині з пневматичного пістолета під час бійки з екс-командиром одного із взводів «Правого сектору» Русланом Качмалою.

Суд не зміг обрати запобіжний захід Коханівському і переніс засідання на ранок 24 жовтня. Після винесення цього рішення активісти заблокували залу суду, щоб не дати правоохоронцям вивезти лідера добровольчого батальйону ОУН до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцейські застосували газ проти активістів. Після цього вони змушені були залишити будівлю суду через вікна. Але потім вони повернулися і розтрощили меблі у залі суду

Нагадаємо, 21 жовтня неподалік від станції метро "Академмістечко" відбулася бійка зі стріляниною. У Миколи Коханівського виник словесний конфлікт із екс-командиром одного зі взводів "Правого сектору" Русланом Качмалою, під час якого керівник добровольчого руху ОУН (імовірно, з пристрою для відстрілу гумових куль) зробив кілька пострілів у незнайомця. У результаті у потерпілого - дотикові поранення у спину та ногу (допомогу надали на місці).

Швидка забрала Коханівського із суду

Швидка забрала Коханівського із суду

Повʼязані теми:

Наступна публікація