Шокін звільнив заступника прокурора Харківської області

Шокін звільнив заступника прокурора Харківської області

Шокін підписав указ і звільнив Кващука

За "грубе порушення правил прокурорської етики".

Генеральний прокурор України Віктор Шокін звільнив із займаної посади заступника прокурора Харківської області Олега Кващука. 

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Як зазначається в повідомленні, його звільнено за "грубе порушення правил прокурорської етики, скоєння проступку, який порочить працівника прокуратури".

"За результатами службової перевірки, проведеної за фактом публікації в мережі Інтернет відеозапису конфлікту, який мав місце 8 серпня 2015 року у клубі "Panorama Lounge" в м. Харкові, встановлено, що заступник прокурора Харківської області Олег Кващук, грубо порушуючи правила прокурорської етики та загальноприйняті норми моралі і поведінки, під час особистого конфлікту з відвідувачами закладу спровокував його загострення та заподіяв тілесні ушкодження громадянину. Своїм ганебним вчинком він скомпрометував звання працівника прокуратури," - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо,  раніше з'явився запис, на якому чоловік, схожий на чиновника, з'ясовував стосунки із опонентом біля розважального закладу і вдарив його кулаком в обличчя. Інші учасники інциденту втрутилися у розбірки та завадили продовженню конфлікту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація