Штаб Порошенка оприлюднив дані свого підрахунку голосів

Штаб Порошенка оприлюднив дані свого підрахунку голосів

Фото: УНІАН

Цифри не мають великих розбіжностей з даними ЦВК.

У штабі Петра Порошенка оприлюднили результати паралельного підрахунку голосів на виборах, повідомив народний депутат і член передвиборчого штабу Порошенка Максим Саврасов.

Відповідно до підрахунку до другого туру виходить Володимир Зеленський і чинний президент Порошенко. "Володимир Зеленський отримує 29,8% голосів, Петро Порошенко - 16,2%, Юлія Тимошенко набирає 13,4% голосів, Юрій Бойко 11,4%, Анатолій Гриценко 6,8%", - заявив він.

У штабі Порошенка повідомляють, що порушень, які б значно вплинули на вибори, не зафіксували. Його представники закликають кандидатів від демократичних сил і волонтерів, які підтримали демократичних проєвропейських кандидатів, приєднатися до команди Порошенка. "З цього моменту для нашої команди розпочинається другий тур виборів. Перше завдання успішно виконане. Українці підтримали президента. Нам вдалося донести інформацію про його реальні досягнення. У цьому - велика роль наших волонтерів, членів партії, депутатів", - резюмував депутат.

В Україні 31 березня відбувся перший тур виборів президента. Станом на 08:35, 1 квітня, Центральна виборча комісія обробила 58,73% бюлетенів. Жоден з кандидатів не набирає більшість, тому відбудеться другий тур голосування. Перше місце у Володимира Зеленського -  30,32%. Другий - Петро Порошенко – 17,8%. Третє місце посідає Юлія Тимошенко - отримала 14,2% голосів. За словами глави ЦВК Тетяни Сліпачук, у голосуванні на виборах президента взяли участь 18 817 656 виборців із 29 622 821 осіб.

Другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня.

З дітьми, онуками і навіть з собаками: як голосували українці за нового президента

З дітьми, онуками і навіть з собаками: як голосували українці за нового президента

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація