Штепа одразу після приїзду у Слов'янськ відмітилася у поліції - ЗМІ

Штепа одразу після приїзду у Слов'янськ відмітилася у поліції - ЗМІ

Фото: ТСН.ua

Її маєток закритий і "заріс різноманітною рослинністю".

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа після приїзду в місто відразу відмітилася в поліції як людина, що перебуває під домашнім арештом, проте у себе вдома так і не з'явилася.

Про це пишуть "Новини Донбасу".

У той же час видання відзначає, що в своєму будинку в селищі Звановка, який знаходиться в Бахмутському районі, а також у квартирі в районі Машмет в Слов'янську Штепа не з'явилася. Де знаходиться нині екс-мер, невідомо. 

Екс-мер Слов'янська Неллі Штепа перебувала в СІЗО з 11 липня 2014 року. Штепу звинувачують у проведенні незаконного соцопитування з питання федералізації, а також у тому, що вона не вжила адекватних дій щодо звільнення захопленої будівлі міськвідділу міліції, де зберігалося 479 одиниць табельної зброї, і в інтерв'ю ЗМІ закликала не звільняти його. В обвинувальному акті також зазначено, що Штепа висловлювала підтримку сепаратистам, не перешкоджала захопленню міськради і дозволила бойовикам "ДНР" зайняти місто, що призвело до окупації Слов'янська з 12 квітня до 5 липня минулого року.

Крім того, за словами прокурорів, Штепа сприяла організації та зміцненню незаконних блокпостів. Окремо зазначається, що за час окупації і бойових дій у Слов'янську загинуло 117 осіб, 198 отримали тілесні ушкодження. Пошкоджені 1574 будинки, а також об'єкти житлово-комунальної інфраструктури міста.

Суд задовольнив клопотання адвокатів про пом'якшення умов утримання екс-голови Слов'янська

Суд задовольнив клопотання адвокатів про пом'якшення умов утримання екс-голови Слов'янська

Повʼязані теми:

Наступна публікація