Штрафи, роздягання активісток та молитви. Як відбувалось голосування для Порошенка та Зеленського

Перед голосуванням Зеленський слухав Eminem, а Порошенко відвідував літургію.

Сьогодні, 21 квітня, відбувається другий тур виборів президента України. Кандидати на пост очільника держави вже віддали свої голоси.

Першим на дільницю завітав претендент на посаду президента Володимир Зеленський. Шоумен зізнався, що не спав цілу ніч. "Діти, яєчня, кава і для настрою дружина ще увімкнула мені Eminem", - описав свій ранок кандидат.

Не обійшлося без негараздів. Так, Зеленський показав свій бюлетень із хрестиком навпроти кандидата. Його вже оштрафували за порушення таємниці голосування.

Окрім цього, на дільницю, де голосував Зеленський, згодом завітала активістка Femen. Вагітна дівчина роздягнулась - на її животі був напис: "Він - кіт в мішку". Також Femen кричала "Досить ґвалтувати країну!", ймовірно, звертаючись до Зеленського.

Чинний глава країни Петро Порошенко прийшов на дільницю з дружиною, двома синами, невісткою і внуком. Двох його доньок не було. За словами Порошенка, вони проголосували кілька годин тому. Насамперед він привітав із Вербною неділею християн східного обряду, а західного - із Великоднем.

Перед голосування Порошенко відвідав літургію з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим у Михайлівському Соборі.

Голосування в Одесі, Запоріжжі й Сумах: мінування, черги й порушення

Голосування в Одесі, Запоріжжі й Сумах: мінування, черги й порушення

У день другого туру виборів президента України спецвипуски ТСН виходитимуть о 12.00, 15.00 та 18.00, а о 19.30 розпочнеться марафон "Вибір країни", який будуть вести одночасно п’ятеро ведучих. О 21.30, коли в ефірі каналу розпочнеться суперфінал "Голосу країни", безперервна трансляція новин триватиме на YouTube-каналі та Facebook-сторінці ТСН. Всередині вокального шоу також заплановано два випуски ТСН, протягом яких глядачам "1+1" повідомлять про найактуальнішу ситуацію на поточний момент, а після завершення проекту, новини повернуться в ефір і триватимуть до першої ночі.

Рівно о 20.00 одразу після закриття виборчих дільниць глядачі ТСН зможуть дізнатися результати ексклюзивного екзит-полу ТСН. Як і у попередньому турі, його на замовлення каналу "1+1" проводитимуть дві авторитетні дослідницькі компанії – Kantar TNS та Info Sapiens. Методом особистого інтерв’ю планується опитати 20 тисяч респондентів, віком від 18 років, на виході з 600 виборчих дільниць по всій території України (окрім спеціальних та закордонних дільниць). Теоретична похибка вибірки становить не більше 0,7%. Методологія дослідження розроблялася згідно міжнародних стандартів, з урахуванням багаторічного досвіду працівників обох компаній у проведенні екзит-полів під час попередніх виборів в Україні. Під час прямого ефіру 21 квітня ТСН також повідомить результати національного екзит-полу. Новинна служба каналу "1+1" покаже реакції сторін, що перемогли та програли.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація