Шуфрич заявив, що в очі Путіну говорить "Крим – це Україна"

Шуфрич заявив, що в очі Путіну говорить "Крим – це Україна"

Фото: УНІАН

Від депутата зажадали визначитися, чи слід судити президента РФ за Донбас.

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Нестор Шуфрич заявив, що його політична сила використовує можливості комунікацій Віктора Медведчука з його кумом Володимиром Путіним задля звільнення полонених українців. Однак політик в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" не зміг відповісти на запитання, чи потрібно судити президента РФ за розв’язану агресію проти України.

Допитуватися в депутата щодо суду над Путіним узявся журналіст Юрій Бутусов. Він також порадив на переговорах із Путіним сформулювати чітку вимогу: "Припини вбивати українських солдатів, скотино! Ось що ви маєте сказати, Несторе Івановичу".

«Припини вбивати українських солдат, скотина! От що ви маєте сказати своєму вождю»!

Бутусов – Шуфричу: «Припини вбивати українських солдат, скотина! От що ви маєте сказати своєму вождю»! Російська пропаганда відмінно працює вустами нардепа з ОПЗЖ Шуфрича, вважає журналіст Юрій Бутусов. Не треба робити вигляд, що «Опозиційна платформа – За життя» якась українська партія, це проросійський рух. Надзвичайно емоційний виступ Бутусова – далі у відео. Спойлер: Шуфрича цього разу не били.

Опубліковано ПРАВО НА ВЛАДУ Четвер, 7 листопада 2019 р.

Шуфрич кілька разів ухилився від прямої відповіді на запитання, чи вважає він необхідним суд над Путіним, зокрема за публічно озвучену і недотриману обіцянку організувати "зелений коридор" для оточених в Іловайську українських військових. "Коли ми ратифікуємо Римський статут, можна буде говорити про різне", - відреагував він одного разу на запитання, що передбачало відповідь "так" або "ні". На інші спроби добитися чіткої відповіді представник ОПЗЖ узагалі нічого конкретного не сказав. "Відповідальність моя в тому, щоби реалізувати політику миру в нашій країні", - заявив замість цього політик.

«Ми в очі Путіну говоримо, що Крим – це Україна».

Шуфрич: «Ми в очі Путіну говоримо, що Крим – це Україна». В ефірі програми «Право на владу» журналіст Юрій Бутусов та політтехнолог Сергій Гайдай кілька разів намагались змусити депутата проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Нестора Шуфрича зізнатись у лицемірстві та виконанні вказівок Кремля. Чи вийшло в них підловити Нестора Шуфрича, дивіться у відео.

Опубліковано ПРАВО НА ВЛАДУ Четвер, 7 листопада 2019 р.

Щодо переговорів із російським керівництвом нардеп пояснив: "Ми в Москві говоримо – не тут, у студії, не в тепличних умовах, не в цьому кріслі – а ми в Москві, в очі Путіну і Медведєву говоримо, що Крим – це Україна. А повірте мені, це набагато складніше, ніж говорити в цій студії!" Також Шуфрич відніс до здобутків переговорів представників своєї політсили те, що "ми повернули близько 800 людей додому" та "щоби відкрити транспортний транзитний коридор для наших товарів через територію України".

Дружба з Медведчуком та відпочинок з президентами: Нестор Шуфрич дав відверте інтерв'ю ТСН

Дружба з Медведчуком та відпочинок з президентами: Нестор Шуфрич дав відверте інтерв'ю ТСН

Повʼязані теми:

Наступна публікація