Силовики відбили штурм бойовиків під Луганським, ворог веде обстріли на чотирьох напрямах

Силовики відбили штурм бойовиків під Луганським, ворог веде обстріли на чотирьох напрямах

Військові утримують свої позиції / Фото: Reuters

Сили супротивника обстрілювали Дебальцеве з "Градів".

Протягом цієї доби бойовики не припиняли обстріли позицій захисників України і відступили в районі селища Луганське на Донеччині після невдалої атаки силовиків. Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Луганському напрямку бойовики поливали мінометним вогнем Станицю Луганську, Кримське, Сокольники, та двічі Новотошківське. Також цей населений пункт був обстріляний з артилерії, а Кримське – з реактивної системи залпового вогню "Град". З автоматичних гранатометів найманці тричі обстріляли Щастя. 

На Донецькому напрямку сили супротивника вели обстріли Пісків, Тоненького, Водяного, Первомайського, Новоласпи, Гранітного та Золотого.

Також бойовики чотири рази з Градів відкривали вогонь у бік Дебальцевого.

"У напрямку Дебальцевого з мінометів та артилерії терористи нанесли вогневих ударів по селищу Попасне, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" чотири рази вогонь вівся по Дебальцевому. З мінометів терористи обстріляли селище Міус та Орлово-Іванівку", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

 
публикация Прес-центр АТО.

Окрім цього, сили супротивника здійснили невдалу спробу штурму позицій українських підрозділів. Ворог відступив, отримавши відсіч захисників України.

Зі стрілецької зброї та артилерії були обстріляні населені пункти Малоорлівка, Новоорлівка та Троїцьке, з БМ-21 "Град" - Чорнухіне, з мінометів Могила Гостра.

Вогонь бойовиків був зафіксований і на Маріупольському напрямку. Під ворожі обстріли потрапила Новоселівка Друга, з протитанкових ракетних комплексів та танків бандити обстріляли Миколаївку.

Силовики наголошують, що українські військові впевнено тримають позиції, щоразу завдаючи бойовикам суттєвих втрат. 

Як повідомлялося раніше, у Дебальцевому під обстріли потрапили два автобуси та будівля виконкому, 12 людей постраждали. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація