Син Порошенка зізнався, що відчуває на собі упереджене ставлення через свої родинні зв'язки

Син Порошенка зізнався, що відчуває на собі упереджене ставлення через свої родинні зв'язки

Порошенко-молодший обіцяє сумлінно працювати у парламенті. / Фото: buknews.com.ua

Олексій Порошенко попросив не порівнювати його з Януковичем-молодшим

Син президента Петра Порошенка Олексій, який став народним депутатом, обіцяє відвідувати усі засідання Верховної Ради, на відміну від сина колишнього президента Віктора Януковича. Тому він просить не порівнювати його з Януковичем-молодшим.

"Слухайте, ну якщо він був у парламенті, то що тепер, нікому цього не робити? Я вважаю так: треба кожну людину за її особисті вчинки оцінювати. Ви подивитесь, як я працюю – за місяць, за два – задасте ще раз це питання", - емоційно відреагував Олексій Порошенко на запитання журналістів у кулуарах Верховної Ради.

Син президента скаржиться, що відчуває до себе упереджене ставлення через родинні зв'язки. Але пообіцяв робити все для того, щоб його поламати.

Олексій Порошенко просить не порівнювати його з Януковичем-молодшим

Олексій Порошенко просить не порівнювати його з Януковичем-молодшим

Він додав, що готовий наполегливо працювати у парламенті, тому що "зараз важливо встановити певну етику роботи депутата".

"Якщо депутат вже є обраним від людей, він має ходити. Звичайно, бувають різні виключення. Але здебільшого має ходити особисто, голосувати, брати участь у роботі парламенту", - сказав Порошенко-молодший.

Новообраний депутат також сказав, що йому не буде нудно на засіданнях Ради.

"А ви думаєте – це нудно? Я думаю, що зараз це дуже важливо і відповідально. Я вважаю, що це є честь бути долученим до можливості впливати на докорінні зміни в країні, коли вона їх потребує", - зазначив син Порошенка.

Нагадаємо, минулого року син Порошенка переміг на довиборах у вотчині батька і діда і став депутатом Вінницької обласної ради. 

Кореспондент ТСН Валерія Ковалинська

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація