Скандальний Гончаренко пояснив, чому викинув зі своєї біографії згадку про "Партію регіонів"

Скандальний Гончаренко пояснив, чому викинув зі своєї біографії згадку про "Партію регіонів"

Гончаренко запевняє, що проти нього ведеться інформаційна кампанія / Фото: УНІАН

Він зазначив, що не хоче "виставляти помилки".

Можливий кандидат від "БПП" на посаду міністра охорони здоров'я нардеп Олексій Гончаренко запевняє, що проти нього ведеться інформаційна кампанія через його небажання приватизувати лікарні.

Про це повідомляє його прес-служба, інформує Українська правда.

Гончаренко зазначив, що пообіцяв у разі призначення в Кабмін не допустити "ошаленілого "реформування" охорони здоров'я за грузинським сценарієм – тобто приватизації лікарень". На його думку, це стало причиною критики на його адресу. 

Депутат розповів, що доводив свій патріотизм "не в Facebook, а в окупованому Криму і Донбасі, і в путінській Москві".

Коментуючи виправлену біографію на своєму сайті, він заявив, що "кожна людина хоче показати свої досягнення, і не прагне виставляти помилки", але при цьому не приховує і не заперечує фактів свого минулого.

Зокрема, він нагадав, що вступив у Партію регіонів у 2005 році, коли "вона була не більш злочинною, ніж будь-яка інша українська партія".

"А коли вона взяла курс проти своєї країни, я її покинув, причому залишив пост, який з її допомогою отримав", – сказав нардеп.

Гончаренко вважає, що МОЗ сьогодні "розвалене", і додав, що знає, які сили стоять за бажанням розікрасти лікарні в центрах міст і санаторії в курортних зонах.

"Звичайно, мова ж йде про мільярди. Так ось, мені і статусу народного депутата буде достатньо, щоб не допустити цю "чудову реформу", так що не витрачайте сили і гроші даремно", – заявив він.

Раніше повідомлялося, що Гончаренко почистив біографію на власному сайті. На виправлення звернув увагу журналіст Віктор Огієнко. З біографії було видалено інформацію про участь у "Партії регіонів", а також у проросійській партії "Союз", яку раніше очолював його батько, екс-мер Одеси Олексій Костусєв. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація