Скандальний мер Харкова звинуватив нардепа Геращенка у створенні партії "За Кернеса"

Скандальний мер Харкова звинуватив нардепа Геращенка у створенні партії "За Кернеса"

Кернес в ефірі "Право на владу" звинуватив Геращенко в брудних технологіях.

Кернес запевняє, що виграв суд проти цієї партії.

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що народний депутат Антон Геращенко хоче створити партію "За Кернеса" для участі у місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.

"Такі люди як Антон Геращено і йому подібні хочуть використовувати можливість моєї довіри і авторитету серед населення, зареєстрували в Сумській області партію "За Кернеса", - сказав харківський міський голова в ефірі програми "Право на владу" на каналі "2+2".

За словами Кернеса, партію його імені хотіли перереєструвати в Харкові, але він вчасно на це відреагував, подав до суду, і наразі є рішення не реєструвати таку партію в Харкові.

"Але сам факт, що всі технології, які використовуються, це вчорашній день. Найголовніша технологія — це спілкування серед людей", - сказав він.

Сам Геращенко, який також був присутній на ток-шоу, спростував всі звинувачення.

"Я так розумію, що якщо пан Кернес вибрав партію "Відроження", то, напевно, є якісь люди, яким хочеться вибиратися за Кернеса", - відповів депутат.

Нагадаємо, у Полтаві судять Геннадія Кернеса. Його звинувачують у викраденні людей, тортурах і замаху на вбивство під час подій на Харківському Євромайдані. Йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Кернес: Геращенко хоче зареєструвати у Харкові партію «За Кернеса»

Кернес: Геращенко хоче зареєструвати у Харкові партію «За Кернеса»

Повʼязані теми:

Наступна публікація