Скандальний мер Українки подав у відставку

Скандальний мер Українки подав у відставку

Фото: сайт міста Українка

За словами Козирєва, складення повноважень пов'язане з новим проектом.

Скандальний мер Українки Обухівського району на Київщині, екс-регіонал Павло Козирєв подав у відставку.

Про це повідомляє офіційний сайт міста.

"Сьогодні, 21 вересня, на черговому засіданні сесії Української міської ради 7 скликання міський голова Павло Козирєв звернувся до депутатів з проханням прийняти його відставку", - йдеться у повідомленні.

За словами Козирєва, він вирішив звільнитися через перехід на іншу роботу.

"Це – для мене новий, більш масштабний і складний проект. І, безумовно, він також пов'язаний з розвитком місцевого самоврядування та урбаністичним розвитком. Справа мого життя залишається незмінною, змінюється лише масштаб!" – заявив мер Українки.

Зазначимо, за відставку Козирєва проголосували 18 міських депутатів, що становить більшість, виконувачем обов'язків міського голови стала секретар міської ради Катерина Проценко, яка також раніше змінила "Партію регіонів" на "Наш край".

Нагадаємо, на початку вересня у міській раді Українки відбулись масштабні обшуки. Директор місцевого інформаційного ресурсу "Трипільський край" Євген Цяпенко в коментарі ТСН.ua повідомив, що можливою причиною обшуків є діяльність мера Павла Козирєва і його підлеглих. "Особисто я вважаю ці дії корупційними. Єдине, чим я можу дорікнути правоохоронним органам, що вони затримались на кілька років. Уже давно вони мали тут бути і працювати", - зазначив Цяпенко.

За словами місцевих активістів, окрім Козирєва, під час останніх виборів 2015 року до міськради Українки пройшли низка колишніх регіоналів. Зокрема, чоловік заступниці мера Українки з виконавчої роботи Оксани Кирилюк депутат Іван Кирилюк, голова земельної комісії Ігор Скиба та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація