Скандального очільника поліції Вінниччини відсторонили і викликали до Києва

Скандального очільника поліції Вінниччини відсторонили і викликали до Києва

Фото: УНІАН

Антон Шевцов не пройшов атестацію.

Голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе підписала рішення про відсторонення від займаної посади начальника обласного управління Національної поліції Вінницької області Антона Шевцова.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції.

Рішення ухвалено "у зв'язку з необхідністю проведення перевірки за виявленими обставинами".

"Крім того, начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова викликано до Києва для надання пояснень і вирішення питання щодо його подальшого перебування на займаній посаді", - наголосили у поліції.

При цьому у прес-службі повідомили, що Шевцов досі не пройшов атестацію.

Нагадаємо, Антон Шевцов потрапив до скандалу після того, як у соціальних мережах була знайдено його фотографія, на яких він не соромився зробити знімок на тлі російського триколора

Крім того, ТСН.ua знайшов у соціальній мережі сторінку дружини головного поліціянта Вінниччини. На ній жінка підтримувала агресію РФ проти України, виступала за зміну конституційного ладу в Україні і не приховувала своїх проросійських поглядів. Після широкого резонансу сторінка була закрита для сторонніх осіб. 

Своєю чергою, Шевцов відкинув всі звинувачення в сепаратизмі. Усі повідомлення у ЗМІ він назвав спробою дискредитації.

Також ТСН.ua знайшов сюжет, на якому Шевцов взяв участь у військовому параді в окупованому Севастополі у травні 2014 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація