"Слуги народу" вирішили провести з'їзд: коли збереться партія та які питання планують розглянути

"Слуги народу" вирішили провести з'їзд: коли збереться партія та які питання планують розглянути

Фото: УНІАН

У заході візьмуть участь народні депутати, депутати місцевих рад від "СН", делегати від кожної з областей.

Пропрезидентська політична партія "Слуга народу" 13 березня проведе з'їзд у Києві.

Про це політсила повідомила на своєму офіційному сайті.

Зазначається, на з'їзді партійці планують розглянути організаційні та програмні питання. Зокрема, нову редакцію Статуту партії та проведення виборів до керівних органів на його основі, а також обговорити новий документ - Доктрину політичної партії "Слуга народу".

"На з'їзді "Слуги народу" ми розглянемо питання змін у системі управління партією. Хочемо зробити її більш сучасною, яка реально об`єднає людей, що прийматимуть політичні рішення, – як на місцях, так і в центральній владі", - заявив голова партії, перший заступник голови парламентської фракції "СН" Олександр Корнієнко.

Він також додав, що у заході візьмуть участь нардепи, міністри та понад 7 тисяч місцевих депутатів усіх рівнів, голів ОТГ, мерів.

"Депутати Верховної Ради, міністри, а також понад 7 тисяч місцевих депутатів усіх рівнів, голів ОТГ, мерів готові разом рухатись вперед для втілення принципів та ідей президентської та партійної програм. Залишилось напрацювати ефективні механізми взаємодії між нами, і ми це обов`язково зробимо", - підсумував Корнієнко.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції зупинило державне фінансування партії "Слуга народу" у зв’язку з виявленими порушеннями. Відповідний наказ ухвалив очільник НАЗК Олександр Новіков. 

Рішення депутатів: Дубінського офіційно виключили з парламентської фракції "Слуга народу"

Рішення депутатів: Дубінського офіційно виключили з парламентської фракції "Слуга народу"

Повʼязані теми:

Наступна публікація