Соратник Яценюка назвав побиття Барни адекватною реакцією на ситуацію у Раді

Соратник Яценюка назвав побиття Барни адекватною реакцією на ситуацію у Раді

На Барну накинулися із кулаками / Фото: Reuters

Іванчук першим накинувся на нардепа після нашумілого інциденту із главою уряду.

Близький соратник прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та нардеп від "Народного фронту" Андрій Іванчук прокоментував скандальну бійку між очільником Кабміна та народним обранцем Олегом Барною.

Сутичка між політиком та урядовцем виникла 11 грудня під час засідання уряду. Під час виступу Яценюка біля трибуни до нього раптом підійшов Барна, вручив букет троянд та спробував стягнути його з трибуни. Іванчук кинувся на захист прем'єра та вдарив депутата.

"Фронтовик" заявив, що вважає свій вчинок у парламенті адекватним ситуації, що тоді склалася, пише "Новое время".

"Я б його не бив, якби не було цього інциденту – я взагалі-то дуже спокійна людина. Що стосується моєї реакції, вважаю, що вона була адекватна тій ситуації, в якій перебував парламент протягом всього дня", - наголосив Іванчук.

Коментуючи те, що Барна вже відійшов від Яценюка, коли на нього накинувся його соратник, депутат сказав, що не бачив цього.

"Цього я не бачив, був біля вхідних дверей. Навіть у найстрашнішому сні я не міг собі уявити, що таке може статися. Це був шок. Коли люди думають, що вони можуть розмовляти мовою м'язів, це неправильно", - резюмував Іванчук. 

Під час виступу прем'єр-міністра у Верховній Раді сталася масова сутичка

Під час виступу прем'єр-міністра у Верховній Раді сталася масова сутичка

11 грудня Барна у Верховній Раді накинувся на прем'єр-міністра України, вхопивши його за інтимне місце, і спробував стягнути з трибуни. Керівник фракції БПП Юрій Луценко вибачився за такії дії свого колеги і засудив їх. Згодом Барна був виключений з фракції через свій вчинок

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація