"Спланували вже турбовідпустку": парламентарі "посварилися" з Разумковим, бо не хочуть працювати на канікулах

"Спланували вже турбовідпустку": парламентарі "посварилися" з Разумковим, бо не хочуть працювати на канікулах

Фото: УНІАН

Арахамія каже, що нардепи мають відпочити перед виборами.

Наступна позачергова сесія Верховної ради під час канікул народних депутатів може відбутися 24 серпня. Раніше це можливо лише за умови вкрай важливої і нагальної потреби.

Про це повідомив керівник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія 21 липня, передає Укрінформ.

"Чи буде між сьогодні і 24 серпня (позачергове засідання Ради - ред.) , то мені здається, що якщо не буде чогось дуже-дуже термінового, коли ми не маємо права не прийти, то це неможливо, тому що люди якось спланували після турборежиму хоч якусь турбовідпустку, а ще потім вибори. Тому треба хоча б два тижні людям дати, щоб вони відпочили",  - сказав Арахамія.

 Очільник фракції також сказав, що останнього місяця літа провести три позачергові засідання Ради, як говорив спікер парламенту Дмитро Разумков, навряд вийде. Оскільки виникнуть складнощі із тим, щоб зібрати нардепів у сесійній залі.

"Це у нас конфлікт з Разумковим почався зараз по цьому питанню. Ми не хочемо три засідання, це неможливо зібрати людей. 24 серпня, на день Незалежності України, коли всі українці відпочивають, а депутати працюють - це мені здається справедливим, це можлива така сесія", - пояснив Давид Арахамія.

Нагадаємо, 20 липня Дмитро Разумков сказав, що Верховна Рада України може провести, імовірно, наприкінці липня і в серпні кілька позачергових засідань. Сам спікер парламенту наразі буде працювати і у повноцінну відпустку поки не збирається. Можливо, він матиме кілька вихідних днів, які проведе в одному з міст України.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація