Стали відомі імена шістьох загиблих під Волновахою українських військових

Стали відомі імена шістьох загиблих під Волновахою українських військових

Стали відомі імена шістьох загиблих під Волновахою / Фото: ТСН.ua

Усі шестеро бійців родом із Волині.

Уже відомі імена шістьох загиблих під Волновахою українських військових, йдеться у сюжеті спецвипуску ТСН.

Дмитро Йовзик, Володимир Зароднюк, Павло Попов, Михайло Грицюк, Олександр Артемчук та командир третього батальйону майор Полінкевич - усі вони родом із Волині і в мирний час служили у 51-й моторизованій бригаді у Володимирі-Волинському.

Загалом в антитерористичній операції взяли участь понад дві тисячі вояків цієї бригади. Серед них як контрактники, так і мобілізовані та строковики.

"Це горе, коли солдати, офіцери, які, захищаючи життя, спокій і цілісність країни, життя її громадян, вони виконують свій солдатський обов'язок від початку і до кінця. Йдуть під кулі бандитів і терористів. Скажу вам як офіцер: ми, солдати, повинні робити свою роботу, до якої нас готували", - сказав офіцер Західного регіонального медіа-центру Міноборони Володимир Скоростецький.

Нагадаємо, що силовиків під Волновахою обстріляли терористи на джипах. Як повідомив в.о. президента Олександр Турчинов, під час боїв з терористами загинули 13 силовиків. Бойовики мали на меті захопити місто Волноваха на Донеччині, однак силовики завадили їм.

Повʼязані теми:

Наступна публікація