Стало відомо, коли американські сенатори Грем і Маккейн можуть відвідати Україну

Стало відомо, коли американські сенатори Грем і Маккейн можуть відвідати Україну

Фото: Reuters

Сенатор Грем запевнив у тому, що питання підтримки України і надалі буде ставитися до пріоритетів його діяльності.

Фото: Reuters
Глава комітету у справах збройних сил Сенату Джон Маккейн і член сенатських комітетів у справах збройних сил, юридичних питань і бюджету Ліндсі Грем хочуть відвідати Україну в кінці грудня.

Про це повідомляє прес-центр посольства України в США.

"Сенатор Грем запевнив у тому, що питання підтримки України і надалі буде ставитися до пріоритетів його діяльності, і підтвердив намір відвідати Україну в кінці грудня спільно з головою комітету у справах збройних сил Маккейном", - сказано в повідомленні за підсумками зустрічі Грема з українськими політиками.

Українська сторона подякувала сенатору за підтримку в ухваленні Конгресом законодавчих актів, які передбачають збільшення США фінансової допомоги Україні, а також допомоги з питань безпеки.

Окрему увагу в ході зустрічі приділено подальшим спільним крокам з метою забезпечення прийняття Сенатом і вступу в силу закону "Про підтримку стабільності і демократії в Україні".

Нагадаємо, що Маккейн впевнений у витривалості і мужності українців у протистоянні російській агресії. Сенатор також додав, що для США "є ганьбою", що вони не можуть надати Україні сучасну зброю.

Володимир Гройсман зустрівся з сенатором Джоном Маккейном

Володимир Гройсман зустрівся з сенатором Джоном Маккейном

Повʼязані теми:

Наступна публікація