Стало відомо, про що говорили помічник Путіна та спецпредставник США по Україні

Стало відомо, про що говорили помічник Путіна та спецпредставник США по Україні

Фото: УНІАН

Сторони визначили теми для наступної зустрічі.

Помічник президента Росії Владислав Сурков заявив, що домовився зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером продовжити спільну роботу по Україні.

Про це повідомляють РИА Новости.

"Домовилися про продовження спільної роботи. Визначили теми для наступної зустрічі. Погодилися з тим, що мирний процес і на політичному треку, і в сфері безпеки може і повинен йти швидше", - заявив Сурков за підсумками зустрічі.

Тим часом ТАСС повідомляє, що Сурков висловив задоволення зустріччю з Волкером.

"Ми погодилися, що поточна ситуація на південному сході України не може влаштовувати ні сторони, які конфліктують,ні зовнішні сили, що сприяють врегулюванню. Дискусія велася в тоні взаємної поваги та зацікавленості, чесно, серйозно, без ілюзій і упередженості. Прихильність мінським угодами під сумнів не ставилася: обидві сторони запропонували свіжі ідеї і новаторські підходи щодо їхньої реалізації",- повідомив помічник Путіна.

За інформацією Радіо Свобода, зустріч відбувалася за зачиненими дверима, і тривала близько трьох годин.

Нагадаємо, в рамках переговорів Спеціальний представник США по Україні Курт Волкер мав відвідати Мінськ, де він планував зустрітися з представником уряду Росії для обговорення російсько-українських відносин. Це мало статися 21 серпня. 

Дипломати США побували на передовій та побачили руйнування у Авдіївці

Дипломати США побували на передовій та побачили руйнування у Авдіївці

Повʼязані теми:

Наступна публікація