Степанов пояснив, як буде поєднувати вибори і керівництво у МОЗ

Степанов пояснив, як буде поєднувати вибори і керівництво у МОЗ

Фото: УНІАН

Голова міністерства каже, що не має наміру їхати в агітаційний тур.

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов не звільнятиметься з посади очільника МОЗ і не братме відпустку у зв'язку з участю в місцевих виборах. Голова МОЗ має намір продовжувати працювати на теперішній посаді.

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив 18 вересня журналістам біля Верховної Ради.

Він зазначив, що не планує брати активну участь в передвиборчій кампанії, а у разі здобуття перемоги на місцевих виборах, залишиться на посаді міністра охорони здоров'я.

"Жодним чином не збираюсь (поєднувати посаду очільника МОЗ і передвиборчу кампанію. — Ред.). Я працюю міністром охорони здоров'я, все буде згідно з нашим законодавством, тобто жодних порушень не буде. Розумію, що зараз деякі псевдореформатори та інші люди думають зараз, що я піду у відставку з посади міністра, але не всі мрії збуваються... Я не збираюся брати активну участь у передвиборчій кампанії, їздити агітувати. Я працюю міністром охорони здоров'я і в мене від ранку до вечора реформування, питання коронавірусу", — сказав Степанов.

Очільник МОЗ пояснив, що важливо, аби в команді президента були люди, які представляють різні рівні влади і які здатні проводити реформи. 

"Я працював 2,5 року головою Одеської обласної державної адміністрації. Багато чого зробив, зокрема і в системі охорони здоров'я... Якщо ми виграємо вибори, я залишуся міністром", — додав Степанов.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов очолив список партії "Слуга народу" на запланованих виборах на 25 жовтня до Одеської обласної ради. Своє рішення він пояснив бажанням посилити команду президента і покращити Одеську область. 

Вибори 2020: цього року можна голосувати за фактичною адресою проживання

Вибори 2020: цього року можна голосувати за фактичною адресою проживання

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація