Суд у РФ залишив у силі рішення про заочний арешт Яценюка

Суд у РФ залишив у силі рішення про заочний арешт Яценюка

Фото: УНІАН

Яценюка в Росії звинувачують у бандитизмі.

У Росії Ставропольський крайовий суд залишив без зміни обраний заочно запобіжний захід у вигляді взяття під варту колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це йдеться в повідомленні суду, - пишуть РИА Новости.

У березні суд в Єсентуках заочно заарештував Яценюка, обвинуваченого у бандитизмі. Щодо екс-прем'єра заочно обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту у зв'язку з тим, що він 21 лютого був оголошений в розшук.

Машина для вбивства: Росія приписала Яценюка до боїв у Придністров'ї 1992 року

Машина для вбивства: Росія приписала Яценюка до боїв у Придністров'ї 1992 року

Суд розглянув апеляційну скаргу адвоката Сабініна, який захищав інтереси обвинуваченого Яценюка на постанову Єсентукського міського суду Ставропольського краю від 9 березня 2017 року.

«За результатами розгляду прийнято рішення залишити постанову Єсентукського міського суду Ставропольського краю від 9 березня 2017 року без зміни", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 вересня 2015 року глава Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін повідомив, що екс-прем'єр України Арсеній Яценюк в середині 1990-х років воював проти Збройних сил РФ у складі "карального загону" в Чечні. Слід зауважити, що в 90-х роках Яценюк закінчив школу і навчався на юридичному факультеті Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Яценюк назвав звинувачення клінічним діагнозом російської влади. Єссентукський міський суд Ставропольського краю РФ у відповідь прийняв рішення про заочний арешт українського політика.

Повʼязані теми:

Наступна публікація